Oss

Plan je route naar de locatie van het project Park Zwanenberg door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Park Zwanenberg, Oss

Wonen, werken en recreëren in Oss

In Oss kun je uitstekend wonen, werken en recreëren. Daarnaast heeft Oss een bloeiend bedrijfsleven. Alle benodigde (dagelijkse) voorzieningen vind je dan ook in je nabije woonomgeving. Er staat in iedere woonwijk een compleet winkelcentrum. Voor een dagje winkelen kun je terecht in de binnenstad of op de weekmarkt.

Oss kent vele speelparken en – tuinen waar je kinderen onbezorgd naar hartenlust kunnen ravotten. Of je kunt met ze naar een van de kinderboerderijen. Aan waterpret ontbreekt het ook niet dankzij het bekende Golfslagbad. Maar ook in de omgeving zijn er diverse mogelijkheden. In de bosrijke, glooiende zuidkant van de stad kun je uitstekend fietsen en wandelen. Aan de noordzijde tref je het uitgestrekte landschap aan van de Maasoevers.

Uitgaan kan in een van de vele gezellige cafés, maar ook een avondje theater in De Lievekamp behoort tot de mogelijkheden. En voor wie nog meer cultuur wil, is er het Museum Jan Cunen, een dynamisch museum voor zowel jong als oud. Ook is er Het Oude Raadhuis, Museum voor beeldende kunst.

Oss beschikt over een goed openbaar vervoersnetwerk. Door de ligging aan de A59 en nabij gelegen in-en uitvalswegen zoals de A2, A27, A73 en A12 zijn ook de verbindingen voor eigen vervoer uitstekend. Met nog geen half uur kun je heerlijk winkelen in ’s-Hertogenbosch. Of wat dacht je van een dagje uit in Nijmegen, Amersfoort, Tilburg of Eindhoven?

Park Zwanenberg

Het grootste deel van het voormalige ziekenhuisterrein wordt omgetoverd tot een parkachtige omgeving waarin een breed scala aan woningen zal komen. Het ziekenhuisterrein ligt ingeklemd tussen de Dr. Saal van Zwanenbergsingel en Joannes Zwijsenlaan en is dicht bij het centrum van Oss. Park Zwanenberg is goed bereikbaar, gelegen in de nabijheid van het NS-station en op korte afstand van de uitvalswegen richting Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. Tevens beschikt Park Zwanenberg over goede parkeerfaciliteiten. Het gezellige centrum van Oss bevindt zich op fietsafstand.

Belangstelling?

Heb je belangstelling in nieuwbouwproject Park Zwanenberg? Schrijf je dan snel in!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Femke de Laat
ERA vb&t Makelaars Den Bosch
Leeghwaterlaan 20
5223 BA 'S-HERTOGENBOSCH
0885454645
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl

Femke de Laat

Heidi Oosterveen
Van Der Krabben Makelaardij B.V.
Gasstraat 20A
5349 AA OSS
0412632928
nieuwbouw@krabben.nl

Heidi Oosterveen