Actueel

admin
14:54 | 17-10-2019

Start verkoop Park Zwanenberg Fase 5

Het is zover, de verkoop van de allerlaatste woningen in Park Zwanenberg start op donderdag 17 oktober! Vanaf dit moment kun je je inschrijven voor een woning in de vijfde fase van Park Zwanenberg.

Je kunt je inschrijven door belangstelling te tonen. Je ontvangt dan automatisch een link naar een persoonlijke pagina op de website van Park Zwanenberg waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe jij je definitief in kan schrijven voor een woning. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.

De inschrijftermijn eindigt zondag 27 oktober 2019. Hierna vindt de toewijzing plaats, toewijzing vindt plaats op basis van voorkeuren. Als er een woning aan jou wordt toegewezen, dan neemt de makelaar uiterlijk dinsdag 29 oktober a.s. contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Helaas is het aanbod per woningtype beperkt. Het zou dus kunnen zijn dat je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. Je komt dan op de reservelijst en wordt hierover via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

 

Brochure Park Zwanenberg
Het bijzondere van Park Zwanenberg is niet alleen de locatie, maar ook de diversiteit aan woningen. Verschillende generaties vinden hier de woning die bij hen past. Kies je voor de rijwoning Klaver of de twee-onder-een-kapwoning van Lupine of Jasmijn? Opzoek naar nog meer ruimte, dan kies je voor de vrijstaande woningen Kamille? De keuze is aan jou. Lees alles over Park Zwanenberg in de digitale brochure.

Brochure Park Zwanenberg
Alle koopdocumentatie en de prijslijst vind je hier terug.

Meet & Greet
Heb je na het doornemen van de online verkoopdocumentatie nog vragen? Breng dan een bezoek aan de Meet & Greet op dinsdag 22 oktober bij Bar Bistro DuCo, Nelson Mandelaboulevard 22 te Oss. Het projectteam van Park Zwanenberg is hier aanwezig om je alles te vertellen over de bouw en inrichtingsmogelijkheden van de woningen. Uiteraard zijn ook Muller bouw en de makelaars van Van Der Krabben Makelaardij en ERA vb&t Makelaars Den Bosch aanwezig, kortom iedereen. Zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kan maken voor een woning in Park Zwanenberg.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Femke de Laat
ERA vb&t Makelaars Den Bosch
Leeghwaterlaan 20
5223 BA 'S-HERTOGENBOSCH
0885454645
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl

Femke de Laat

Heidi Oosterveen
Van Der Krabben Makelaardij B.V.
Gasstraat 20A
5349 AA OSS
0412632928
nieuwbouw@krabben.nl

Heidi Oosterveen
Ligging van het project