Actueel

admin
14:41 | 15-10-2019

Verkoop fase 5 start op donderdag 17 oktober

Wist je dat het heel gezond is om middenin het groen te wonen? Met de komst van de steden raken we het contact met de natuur een beetje kwijt. In Park Zwanenberg pakken we deze eeuwenoude relatie weer op. Met één stap buiten de deur sta je middenin het park. Dat is Park Zwanenberg.

In dit nieuwsbericht meer over de planning, start verkoop & verkoopprocedure van de laatste fase in Park Zwanenberg.

17 oktober 2019 - Online start verkoop
Momenteel werken we aan de laatste verkoopvoorbereidingen zodat we 17 oktober aanstaande de definitieve verkoopdocumentatie online beschikbaar kunnen stellen, vanaf dat moment is het mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers.

 

Verkoopprocedure
We informeren je graag alvast over de verkoopprocedure de vijfde fase.

  • De verkoop start op 17 oktober 2019.
    Vanaf dan is de digitale brochure, de prijslijst en alle overige relevante informatie online beschikbaar op de website www.parkzwanenberg.nl Hiervoor krijg je automatisch een email toegestuurd.
  • Je kunt inschrijven voor een specifieke woning/bouwnummer van je voorkeur. Dit gaat middels een online inschrijfformulier. Hiervoor krijg je automatisch een email toegestuurd.
  • Online inschrijven kan tot en met 27 oktober. We zullen de woningen toewijzen op basis van voorkeuren (indien nodig kan het zijn dat er geloot gaat worden). We proberen een optimale verdeling van de kavels te krijgen. Om zoveel mogelijk kans te maken op een woning is het raadzaam meerdere voorkeuren aan te geven.
  • Na toewijzing worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij een van de makelaars, aansluitend zal een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur plaatsvinden.
  • Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie van 2 weken. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is altijd onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
  • Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.
  • Het is dus niet mogelijk om nu al een optie te nemen op één van de woningen. Deze worden verstrekt na inschrijving
  • Na de aankoop van de woning word je uitgenodigd door de woonadviseur van Muller bouw, zij begeleiden je bij het meer-/minderwerktraject.

Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of je financiële situatie? Neem contact op met onze makelaars, zij staan je graag te woord met advies en informatie.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Femke de Laat
ERA vb&t Makelaars Den Bosch
Leeghwaterlaan 20
5223 BA 'S-HERTOGENBOSCH
0885454645
nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl

Femke de Laat

Heidi Oosterveen
Van Der Krabben Makelaardij B.V.
Gasstraat 20A
5349 AA OSS
0412632928
nieuwbouw@krabben.nl

Heidi Oosterveen
Ligging van het project